header
 

Privacyverklaring
Dogevents verwerkt uw persoonsgegevens omdat u zich wilt inschrijven voor een activiteit van een vereniging die daarbij gebruik maakt van de diensten van Dogevents. Gezien de aard van de werkzaamheden is een functionaris gegevensbescherming (FG) niet noodzakelijk.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voor- en achternaam van de eigenaar;
 • Adresgegevens;
 • Telefoonnummer;
 • E-mailadres;
 • Bankrekeningnummer (indien verstrekt);
 • Voor- en achternaam van de fokker;
 • Voor- en achternaam van de mede-eigenaar;
 • Indien relevant: andere door u verstrekte specifieke informatie.

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens
Dogevents verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • De uitvoering van onze diensten aan de desbetreffende verenining;
 • Correspondentie met de deelnemers aan de activiteit;
 • Het vervaardigen van de catalogus en overige formulieren tbv. de activiteit zelf.

Wie hebben toegang tot uw gegevens
Dogevents verstrekt de door u aangeleverde gegevens uitsluitend aan de vereniging die de activiteit organiseert. Voor de privacy van de verstrekte wordt verwezen naar de privacyverklaring van de desbtreffende vereniging. Dogevents zal de persoonsgegevens aan niemand anders verstrekken.

Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie zie:
https://autoriteitspersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg.


Vraagt de administratie rond uw kampioenschapsclubmatch of jongehondendag
u onnodig veel tijd en aandacht?

 

Dogevents kan u hierbij helpen en u veel werk uit handen nemen.

 

Het organiseren van een evenement door een rasvereniging of een kynologenclub vraagt de nodige tijd en inzet van vrijwilligers. Naast tal van andere zaken gaat er veel tijd zitten in het verzorgen van de inschrijvingen en het papierwerk. Deze onderdelen vragen om kennis en ervaring omtrent de gang van zaken op (kampioenschaps-) clubmatches en andere kynologische evenementen (o.a. Jongehondendagen).

Dogevents kan u hierbij ondersteunen en de volgende zaken voor u verzorgen:

Inschrijvingen

Van het maken en publiceren van een online inschrijfformulier tot aan de overzichten voor in de catalogus en alles wat daar tussen zit. Ook de correspondentie naar de exposanten (o.a. Bewijs van Inschrijven) kunnen wij voor u verzorgen.

Catalogus en formulieren

Wij kunnen voor u het maken van de volledige catalogus en de andere benodigde formulieren (o.a. witte kaart en keurverslagen) verzorgen. Behoudens de informatie die afkomstig is van de inschrijvingen hoeft u ons alleen de overige teksten en afbeeldingen (bijv. advertenties) aan te leveren. Wij verzorgen dan de totale opmaak en het drukken.

Uitslagen

Met behulp van ons programma kunt u de uitslagen verwerken en lijsten uitdraaien voor de diverse eindkeuringen (inclusief extra klassen als Koppelklasse en Junior Handling). Na afloop kunt u een export krijgen van de uitslagen voor publicatie op uw website of voor export naar ZooEasyTM

 

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met Hugo Schenk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Subcategorieën